Restaurant
Bij het zien van de locatie in Amsterdam-Noord wisten eigenaren Jop Pollmann (voormalig directielid Scotch & Soda), Koen Schippers (voorheen strandrestaurant Zout) en Tim Immers (eigenaar Bar Moustache) direct: hier kunnen wij iets heel speciaals neerzetten. Tim: “Wij wilden geen rechttoe rechtaan loods bouwen en dachten al vrij snel aan de ronde vormen van een hangar, vandaar ook de naam. Het interieur van Hangar is een concept van styling expert Stella Willing (Casa Gitane). De stijl omschrijft zich het beste als “A beautiful mess”. Doel was vooral het rauwe gevoel van de loods warm, stijlvol en vooral niet te strak te maken.
Met de komst van chef-kok Ricardo van Ede is nu ook de perfecte match in de keuken gevonden. Zijn pure creaties passen helemaal bij het gevoel wat we voor ogen hadden. Een rauwe uitstraling met een zachte smaak, ofwel “ A beautiful mess”. Naast het enorme terras in de zomer hebben we in de wintermaanden twee grote openhaarden op het terras waardoor je heerlijk buiten kunt zitten. Ook is de tent op het terras een unieke plek waar je het gehele jaar door buiten kunt genieten van de unieke locatie met uitzicht over het IJ.
Met de komst van chef-kok Ricardo van Ede is nu ook de perfecte match in de keuken gevonden. Zijn pure creaties passen helemaal bij het gevoel wat we voor ogen hadden. Een rauwe uitstraling met een zachte smaak, ofwel “ A beautiful mess”. Naast het enorme terras in de zomer hebben we in de wintermaanden twee grote openhaarden op het terras waardoor je heerlijk buiten kunt zitten. Ook is de tent op het terras een unieke plek waar je het gehele jaar door buiten kunt genieten van de unieke locatie met uitzicht over het IJ.